Governance Kennisbank

Onze Governance Kennisbank is de eerste sectoroverschrijdende kennisbank voor commissarissen, toezichthouders, bestuurders, ondernemingsraden en hun adviseurs, en biedt u online toegang tot actuele en relevante onderwerpen op het gebied van governance. Lees verder

Zoekterm

Sector

Governance Update

Governance Update

 

Governance Update is de digitale nieuwsbrief van Nationaal Register. Deze nieuwsbrief verschijnt tien keer per jaar en gaat in op actuele ontwikkelingen op het gebied van het interne toezicht, risicomanagement, governance en gerelateerde onderwerpen. 

Best Practice

‘Ik ben commissaris en inmiddels 63 jaar. Mijn collega- toezichthouders en ik maken zich in toenemende mate zorgen over de risico’s van cybercrime.

ICT en Toezicht

Nieuwe – digitale – risico’s bedreigen steeds vaker onze samenleving. Dagelijks is in de krant te lezen wat er in de digitale wereld fout kan gaan. Denk daarbij aan Diginotar of de storing bij Vodafone.

Toezicht op Informatietechnologie

Het verbeteren van IT-governance in organisaties leidt direct tot een verbetering van de kwaliteit van IT en heeft een positieve invloed op het kostenniveau, aldus Peter Broshuis  van PricewaterhouseCoopers. Het onderwerp mag dan ook niet ontbreken op de bestuurs- en toezichtagenda.

Kennispartners

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief