Governance Kennisbank

Onze Governance Kennisbank is de eerste sectoroverschrijdende kennisbank voor commissarissen, toezichthouders, bestuurders, ondernemingsraden en hun adviseurs, en biedt u online toegang tot actuele en relevante onderwerpen op het gebied van governance. Lees verder

Zoekterm

Thema

Publicatie

Governance Update

Governance Update

 

Governance Update is de digitale nieuwsbrief van Nationaal Register. Deze nieuwsbrief verschijnt tien keer per jaar en gaat in op actuele ontwikkelingen op het gebied van het interne toezicht, risicomanagement, governance en gerelateerde onderwerpen. 

Onderdeel reguliere arbeidsvoorwaarden
Wordt het nettopensioen een levensvatbaar instrument, een onderdeel van de reguliere arbeidsvoorwaarden? De huidige ontwikkelingen laten nog geen eenduidig antwoord zien, maar er dient rekening mee te worden gehouden dat de nettopensioenregeling in de toekomst net zo ingeburgerd zal raken als een gewone pensioenregeling, betoogt Paulus van den Bos, associate partner bij Axyos.
Boek
In zijn boek Uit het goede hout gesneden beschrijft Hanke Lange in elf onderwerpen/opdrachten de stappen die doorlopen moeten worden op de weg van manager naar bestuurder. Elke stap moet weloverwogen genomen worden. De vaste recensent van Governance Update, Jacques J.K. Gerards, las het boek vast voor u en geeft zijn mening.

Kennispartners

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief