Drie nieuwe toezichthouders bij Stichting iHUB

Mutaties

Drie nieuwe toezichthouders bij Stichting iHUB

Ronald te Loo is per 7 november 2018 gestart als voorzitter RvT van de Stichting iHUB, daarnaast is hij Associé bij Berenschot, Directeur van Aap Noot Mies BV en CFO bij Maximum Asia. Joost Voermans, Directeur/Partner bij Twynstra Gudde B.V., is per 7 november 2018 benoemd als lid RvT met profiel HRM. Hasib Moukaddim is per 15 mei 2019 benoemd als lid RvT met profiel zorg, hij is Directeur Onderwijs bij Hogeschool Windesheim Flevoland.

Commissarissen KNVB

Jeroen Slop treedt per 1 juli toe tot de raad van commissarissen (rvc) van de KNVB. De voordracht van de 57-jarige bestuurder is woensdag in de algemene ledenvergadering van de voetbalbond goedgekeurd. Slop wordt bij de KNVB de opvolger van Erik Mulder, die aan de slag gaat als voorzitter van de rvc van FC Groningen. De rvc van de KNVB bestaat verder uit voorzitter Jan Smit, Elsemieke Havenga-Hillen, Han Berger en Niek Jan van Kesteren.

(Bron: NU.nl)

Nebahat Albayrak nieuwe commissaris NS

Nebahat Albayrak is per 1 juni 2019 benoemd als commissaris bij NS. Zij volgt Paul Rosenmöller op, die na twaalf jaar afscheid neemt als commissaris van het vervoersbedrijf.

(Bron: Management Scope)

Auteur(s)
Redactie
Dit artikel is gepubliceerd in
GU2019jun

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief