• Home
  • Over ons
  • Nieuws
  • Twee nieuwe adviseurs voor Nationaal Register; Marianne Luyer en Adriaan Lieftinck

Twee nieuwe adviseurs voor Nationaal Register; Marianne Luyer en Adriaan Lieftinck

Marianne Luyer en Adriaan Lieftinck

Nationaal Register breidt zijn adviseursteam uit met Marianne Luyer en Adriaan Lieftinck.

Marianne Luyer is deze zomer officieel gestart als adviseur op het gebied (in-company) opleidingen en boardroomadvies en is tevens verbonden aan NR als coördinator voor het programma ‘High Level Toezicht’ - voor ervaren toezichthouders. Zij was hiervoor al enige tijd actief betrokken bij de opleidingstak van Nationaal Register.

Daarnaast start per 1 november Adriaan Lieftinck als adviseur. Hij zal de boardroomadviespraktijk van Nationaal Register versterken vanwege zijn jarenlange ervaring binnen de consultancy en zal zich tevens richten op de werving- en selectieprocedures voor commissarissen en toezichthouders in de private en (semi)publieke sector.

Marianne Luyer is een ervaren toezichthouder onder meer als voorzitter RvC bij Exodus en CNV Connectief. Daarnaast is zij politicus en docent en als partner verbonden aan maatschap ‘OnTheGood’ waarmee zij twee boeken over Waardegedreven Leiderschap publiceerde. Haar expertise is sturen en toezicht houden op cultuur en gedrag en waardegedreven toezicht.

Adriaan Lieftinck is toezichthouder bij diverse zorginstellingen waaronder het Catharina Ziekenhuis en de Sint Maartenskliniek. Hij was van 2007 tot 2017 als managing partner bij Deloitte verantwoordelijk voor de gezondheidszorgpraktijk EMEA, waar hij te maken had met onder meer ziekenhuizen, ggz-instellingen, zorgverzekeraars en het ministerie van VWS. Daarvoor was Lieftinck voorzitter Raad van Bestuur van het IJsselland Ziekenhuis.

 

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief