Onderzoek 'Digitalisering in de boardroom'

Nationaal Register en Nederland ICT voeren onderzoek uit naar digitale transformatie op bestuurlijk niveau. Het doel ervan is inzichtelijk te krijgen hoe boards (besturen/directies, RvC en RvT) van beursfondsen, mid-market bedrijven en semipublieke organisaties, omgaan met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Zien zij digitalisering primair als een bedrijfsvoering vraagstuk of benaderen zij digitalisering meer op strategisch niveau, vanuit de implicaties die dat heeft voor de transformatie van hun business en relatie met de klant? Het gaat om eerlijke antwoorden die iets vertellen over de manier waarop in boardrooms op dit moment wordt gekeken naar, en omgegaan met, digitale transformatie.

Vult u de vragenlijst in?

De enquête zal ongeveer 15 minuten van uw tijd in beslag nemen en is volledig anoniem. Wij stellen uw deelname op prijs. Wij vragen u vriendelijk om de enquête uiterlijk 1 juli in te vullen: Direct de vragenlijst invullen

Mocht u nog iemand in uw omgeving kennen die tot de doelgroep behoort, dan zouden we het op prijs stellen als u hem of haar de link naar de enquête doorstuurt. De uitkomsten van het onderzoek worden later dit jaar gepresenteerd tijdens een symposium dat door Nationaal Register en Nederland ICT wordt georganiseerd. 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Klik hier voor ons Privacybeleid.

Governance Update nieuwsbrief

Volg ons