Agenda

Een overzicht van onze diverse opleidingen voor commissarissen en toezichthouders.

Tot het aanbod behoren onder andere Masterclasses, de Leergang Board Potentials en High Level Toezicht in de Zorg.

5 oktober
Op 5 oktober presenteren wij de resutaten van het onderzoek: ‘Relatie interne toezichthouder met de externe toezichthouder en de externe accountant’
12 oktober

High Level Toezicht ondersteunt de ervaren commissaris, die meer oog krijgt voor de complexiteit van de organisatie, de dynamics in de top en de effectiviteit van de raad. Deze opleiding is daarom specifiek gericht op mensen die hun sporen hebben verdiend in bestuur en toezicht. Op 12 en 13 oktober 2018 gaat de najaarsgroep van start.

12 oktober
Tijdens deze masterclass ontwikkelt u het vermogen om interventietechniek te herkennen en toe te passen om de gewenste resultaten te bereiken.
12 oktober
Deze interactieve masterclass is bedoeld voor professionals die zich willen oriënteren op het vak van commissaris of lid raad van toezicht.
12 oktober
In deze masterclass worden de taakgebieden van de voorzitter onder de loep genomen en worden praktische handreikingen gegeven over inhoud en processen in vergaderingen.
16 november
Deze masterclass gaat over de vraag hoe een raad tot een effectieve informatievoorziening komt en toezicht houdt op het stakeholderbeleid.
16 november
Deze masterclass gaat in op aansprakelijkheid, verantwoordelijkheid en verantwoording als commissaris, evenals compliance, risicobeheersing en de rol van intern toezicht.
16 november
Deze masterclass geeft u een kennismaking en enige basiskennis over IT en toezichthouden, waarbij aan de orde komt wat voor u als toezichthouder aandachtspunten kunnen zijn in uw commissariaat.
16 november
Wat is Governance en wanneer is sprake van Good Governance? Professionalisering lijkt het toverwoord, maar wat houdt dat in? Dat komt aan bod tijdens deze masterclass.
16 november
Deze masterclass gaat in op het financiële verantwoordingsproces, toezicht op de risico's en de interactie met en tussen de verschillende participanten in dit proces.
12 december
Op 12 december 2018 organiseert de Alliantie Medezeggenschap en Governance haar jaarcongres: Maatschappelijke verantwoordelijkheid: nieuwe regels, een nieuw gesprek?

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Klik hier voor ons Privacybeleid

Governance Update nieuwsbrief

Volg ons