Over ons

Nationaal Register is gespecialiseerd in commissarissen en toezichthouders. Wij vinden dat stimulerend toezicht staat of valt met de kwaliteit van mensen. Een nieuwe commissaris is een kans. Sinds 2002 bieden wij werving en selectie van getalenteerde kandidaten, een breed pakket aan kennisontwikkeling en deskundig boardroomadvies.

Onze filosofie

Toezichthouden is een vak geworden. Wij zijn ervan overtuigd dat onafhankelijk en vakkundig toezicht bestuurders en commissarissen stimuleert en zo een positieve bijdrage levert aan goed bestuur en aan de duurzame toekomst van organisaties. Daarom zetten wij ons in voor de professionalisering van het commissariaat in Nederland.

Governance

Onder de naam Nationaal Register treden NR Search (werving & selectie), NR Advisory (boardroomadvies), NR Academy (opleidingen) en het Kenniscentrum naar buiten. Het bestuur van het Kenniscentrum bestaat uit vertegenwoordigers van de founding fathers en onafhankelijke bestuursleden.

Meer over onze governance

Ons team

De kracht van Nationaal Register is dat onze adviseurs zelf ervaring hebben als commissaris of bestuurder. Hierdoor zijn onze adviseurs een waardevolle gesprekspartner voor opdrachtgevers en kandidaten. Betrokken, resultaatgericht en professioneel zijn voor ons speerpunten in de relatie met u. 

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief