Agenda

Een overzicht van onze opleidingen en activiteiten voor commissarissen en toezichthouders.

Tot het aanbod behoren onder andere Masterclasses, de Leergang Board Potentials en High Level Toezicht.

 

16 november

High Level Toezicht ondersteunt de ervaren commissaris, die meer oog krijgt voor de complexiteit van de organisatie, de dynamics in de top en de effectiviteit van de raad. Deze opleiding is daarom specifiek gericht op mensen die hun sporen hebben verdiend in bestuur en toezicht. Op 16 en 17 november 2018 gaat de najaarsgroep van start.

16 november
Deze masterclass gaat over de vraag hoe een raad tot een effectieve informatievoorziening komt en toezicht houdt op het stakeholderbeleid.
16 november
Deze masterclass gaat in op aansprakelijkheid, verantwoordelijkheid en verantwoording als commissaris, evenals compliance, risicobeheersing en de rol van intern toezicht.
16 november
Deze masterclass geeft u een kennismaking en basiskennis over IT en toezichthouden, waarbij aan de orde komt wat voor u als toezichthouder belangrijke aandachtspunten kunnen zijn in uw raad.
16 november
Wat is Governance en wanneer is sprake van Good Governance? Professionalisering lijkt het toverwoord, maar wat houdt dat in? Dat komt aan bod tijdens deze masterclass.
16 november
Deze masterclass gaat in op het financiële verantwoordingsproces, toezicht op de risico's en de interactie met en tussen de verschillende participanten in dit proces.
12 december
Op 12 december 2018 organiseert de Alliantie Medezeggenschap en Governance haar jaarcongres: Maatschappelijke verantwoordelijkheid: nieuwe regels, een nieuw gesprek?
9 januari
Op 9, 11 januari, 10, 11 april 2019 starten vier nieuwe groepen met de opleiding

Leergang Board Potentials. Onmisbaar in uw carrière als toezichthouder.

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Klik hier voor ons Privacybeleid

Governance Update nieuwsbrief

Volg ons