Voorwaarden

Masterclasses

Annulering: indien u verhinderd bent, kunt u zonder kosten een vervanger van dezelfde organisatie in uw plaats de masterclass laten bijwonen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan dient u per e-mail te annuleren. Tot twee maanden voor de masterclasses brengen wij u dan € 50,- excl. 21% btw administratiekosten in rekening. Annuleert u later en tot drie weken voor de te volgen masterclass(es), dan brengen wij 50% van de deelnamekosten in rekening. Annuleert u korter dan drie weken van tevoren, dan betaalt u 100%. De reden van afzegging speelt hierbij geen rol.

Nationaal Register behoudt zich het recht voor de masterclassdata, de locatie of de kosten te wijzigen. In het geval van een dergelijke wijziging kunt u indien nodig zonder kosten annuleren. Bij onvoldoende deelname behoudt Nationaal Register zich het recht voor een of meerdere masterclasses te annuleren.

Leergang Board Potentials en High Level Toezicht

Voor de Leergang Board Potentials en High Level Toezicht gelden aparte voorwaarden. Deze krijgt u toegestuurd bij aanmelding.  

Symposia

  • De organisatie behoudt zich het recht voor om een selectie op de aanmeldingen toe te passen.
  • Annuleren kan kosteloos tot vijf werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst. Annuleert u later of komt u onaangekondigd niet, dan betaalt u 100% van de deelnamekosten. De reden van afzegging speelt hierbij geen rol. 

Bestelling publicatie

  • De prijs van een publicatie is exclusief 9% btw, de verzendkosten per bestelling bedragen € 5,-. Bij verzending van een bestelling naar het buitenland hanteren wij extra verzendkosten.

 

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief