Opleiding voor de Commissaris nieuwe stijl: Leergang Board Potentials

Opleiding voor de Commissaris nieuwe stijl: Leergang Board Potentials

De Leergang Board Potentials is dé opleiding voor professionals met interesse in een toekomstige functie als commissaris of toezichthouder. De leergang start meerdere keren per jaar, zowel in het voorjaar als in het najaar. 

Commissaris Nieuwe Stijl

Een commissariaat of functie als toezichthouder is een verrijkende ervaring. Zeker nu raden steeds diverser van samenstelling worden en er meer belang wordt gehecht aan het niveau en de betrokkenheid van kandidaten. Deze opleiding is een stimulans voor good governance en een uitdagende stap in een persoonlijke carrière. De Leergang Board Potentials is interessant voor zowel aanstormend talent als ook voor de meer ervaren professional. Op basis van ieders cv, ambities en verwachtingen formeren we groepen die alleen al inspireren door hun samenstelling. We houden rekening met leeftijd, ervaring en (management)niveau. Elke aanmelding wordt opgevolgd door een van onze opleidingscoördinatoren.
 
Iedereen die de Leergang Board Potentials succesvol afrondt, kan zich Commissaris nieuwe stijl noemen: iemand die in alle openheid en met betrokkenheid, oog heeft voor de gezonde en rechtmatige ontwikkeling van een organisatie. En van zichzelf.

Praktische informatie

Hieronder staan de eerstkomende data van de leergangen waarvoor u zich kunt aanmelden. De leergang vindt plaats in Den Haag (eerste drie cursusdagen, rapportgesprek en verdediging eindopdracht), Doorn of Driebergen (vierde cursusdag), en Amsterdam (afsluitende cursusavond). De dagsessies zijn van 09:30 -15.45 uur, de avonden zijn van 15:30 - 21:45 uur. Voor de verdediging van de eindopdracht worden individuele afspraken gemaakt (ca. 30 minuten) op de aangegeven datum.

In zowel de dag- als de avondgroepen is de laatste afsluitende bijeenkomst in de avond van 15:30 - 22:30 uur. 

Planning voorjaar 2019

START 9 JANUARI 2019 11 JANUARI 2019 10 APRIL 2019 11 APRIL 2019
DAG woensdag:
middag/avond
vrijdag:
dag

woensdag:
middag/avond

donderdag:
middag/avond

module 1 9 januari  11 januari 10 april 11 april
module 2 23 januari  25 januari 8 mei 9 mei
module 3 6 februari  8 februari 22 mei 23 mei
module 4 6 maart 8 maart 5 juni 6 juni
verdediging eindopdracht 27 maart 29 maart 26 juni 27 juni
module 5 3 april

5 april 

3 juli 4 juli

Leren van ervaren toezichthouders en commissarissen

Onze docenten zijn ervaren toezichthouders en commissarissen, die zich met enthousiasme inzetten voor de professionalisering van het commissariaat. Samen zorgen zij voor een unieke mix van kennis. Docenten zijn onder meer: Khaldoun Alexander Elmecky, Saskia Laseur, Lizzy Doorewaard, Mariëlle Rompa en Steven de Waal.

Investering

€ 4.950,- exclusief btw, inclusief digitaal cursusmateriaal, onze serie toolkits (hardcopy), toegang tot de Governance Kennisbank en catering tijdens de leergang. Betaalt u (een deel van) uw opleiding zelf? Dan kunt u de kosten voor de opleiding voor uw (toekomstige) beroep in veel gevallen als aftrekpost opgeven bij uw belastingaangifte.

Meer informatie over deze opleiding

U kunt contact opnemen via info@nationaalregister.nl of 070-3243091 voor vragen of nadere informatie.

De data en prijzen op de website zijn leidend en gelden boven eventuele eerdergenoemde data en prijzen in drukwerk en e-mail.

Startdata 9, 11 januari, 10, 11 april 2019. Startdata najaar 2019 op aanvraag.

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Klik hier voor ons Privacybeleid

Governance Update nieuwsbrief

Volg ons