Agenda

Een overzicht van onze opleidingen en activiteiten voor commissarissen en toezichthouders.

Tot het aanbod behoren onder andere Masterclasses, de Leergang Board Potentials en High Level Toezicht.

 

11 april
Op 11 & 12 april gaan nieuwe groepen van start met de Leergang Board Potentials en aanmelden is nu mogelijk.
20 april
Wat is Governance en wanneer is sprake van Good Governance? Professionalisering lijkt het toverwoord, maar wat houdt dat in? Dat komt aan bod tijdens deze masterclass.
20 april
Tijdens deze masterclass ontwikkelt u het vermogen om interventietechniek te herkennen en toe te passen om de gewenste resultaten te bereiken.
20 april
Deze masterclass gaat over de vraag hoe een raad tot een effectieve informatievoorziening komt en toezicht houdt op het stakeholderbeleid.
20 april
In deze masterclass worden de taakgebieden van de voorzitter onder de loep genomen en worden praktische handreikingen gegeven over inhoud en processen in vergaderingen.
18 mei
Deze interactieve masterclass is bedoeld voor professionals die zich willen oriënteren op het vak van commissaris of lid raad van toezicht.
18 mei
In deze masterclass staan we stil bij de nieuwe tijden voor de commissaris en strategisch reputatiemanagement, zowel offline als online. En wat doe je als toezichthouder in tijden van crisis?
18 mei
In deze masterclass komt toezichthouden op de strategie aan de orde: welke rol speelt de RvC/RvT bij de strategische keuzes van een organisatie?
25 mei

High Level Toezicht ondersteunt de ervaren commissaris, die meer oog krijgt voor de complexiteit van de organisatie, de dynamics in de top en de effectiviteit van de raad. Deze opleiding is daarom specifiek gericht op mensen die hun sporen hebben verdiend in bestuur en toezicht en met kennis van governance, die van start gaat op 25 en 26 mei.

16 november
Deze masterclass geeft u een kennismaking en enige basiskennis over IT en toezichthouden, waarbij aan de orde komt wat voor u als toezichthouder aandachtspunten kunnen zijn in uw commissariaat.
16 november
Deze masterclass gaat in op aansprakelijkheid, verantwoordelijkheid en verantwoording als commissaris, evenals compliance, risicobeheersing en de rol van intern toezicht.
16 november
Deze masterclass gaat in op het financiële verantwoordingsproces, toezicht op de risico's en de interactie met en tussen de verschillende participanten in dit proces.

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Governance Update nieuwsbrief

Volg ons