Onderzoek 'Digitalisering in de boardroom'

Onderzoek digitalisering Nationaal Register

Nationaal Register en Nederland ICT voeren onderzoek uit naar digitale transformatie op bestuurlijk niveau. Het doel ervan is inzichtelijk te krijgen hoe boards (besturen/directies, rvc en rvt)  van beursfondsen, mid-market bedrijven en semipublieke organisaties, omgaan met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Zien zij digitalisering primair als een bedrijfsvoering vraagstuk of benaderen zij digitalisering meer op strategisch niveau, vanuit de implicaties die dat heeft voor de transformatie van hun business en relatie met de klant?

Anders dan sommige andere onderzoeken heeft dit onderzoek niet tot doel om ranglijsten samen te stellen van organisaties en bestuurders die ´goed´ dan wel ´niet goed´ presteren. Het gaat niet om namen van organisaties en/of bestuurders maar om eerlijke antwoorden die iets vertellen over de manier waarop in boardrooms op dit moment wordt gekeken naar en omgegaan met digitale transformatie.

De uitkomsten van het onderzoek worden later dit jaar gepresenteerd tijdens een symposium dat door Nationaal Register en Nederland ICT wordt georganiseerd. Indien u hiervan op de hoogte gehouden wilt worden, dan kunt u uw interesse kenbaar maken door een mailtje te sturen naar info@nationaalregister.nl.

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Klik hier voor ons Privacybeleid

Governance Update nieuwsbrief

Volg ons