• Home
  • Over ons
  • Nieuws
  • Erwin Capitain nieuwe penningmeester bestuur Stichting Nationaal Register

Erwin Capitain nieuwe penningmeester bestuur Stichting Nationaal Register

Erwin Capitain nieuwe penningmeester bestuur Stichting Nationaal Register

Het bestuur van de Stichting Nationaal Register heeft Erwin Capitain benoemd als onafhankelijk bestuurslid en penningmeester.

Erwin Capitain is na een carrière van bijna 30 jaar in de accountancy nu zelfstandig gevestigd als bestuursadviseur en visiteur. Tevens doceert hij aan de Vrije Universiteit en is hij actief als toezichthouder in de zorg- en pensioensector. Op dit moment bij bpfBOUW en pensioenfonds Vervoer alsmede bij de pensioenfondsen van Heineken, ING, NN en Wolters Kluwer.

Nationaal Register

Nationaal Register is in 2002 door CNV, FNV, NCD, VCP en VNO-NCW opgericht en richt zich op de verbetering van het commissariaat met als uitgangspunt het Rijnlandse model waarin de belangen van alle stakeholders in de samenleving en organisaties serieus worden genomen.

Nationaal Register is uitgegroeid tot een specialist met een eigen visie op governance, sterke netwerken, een stevige positie in de search & selectie markt, boardroomadvies en een goed ontwikkeld kennisprogramma.

Nationaal Register is een samenwerkingsverband van vier zelfstandige entiteiten: Stichting Nationaal Register, NR Search B.V., NR Advisory B.V. en NR Academy B.V.

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief