Benoeming Guïljo van Nuland als adviseur Nationaal Register

Guïljo van Nuland

Persbericht

Per 1 oktober 2017 is drs. Guïljo van Nuland benoemd als adviseur bij Nationaal Register. Hij richt zich op het uitvoeren van zoekopdrachten voor commissarissen en toezichthouders in de private en (semi)publieke sector. Daarnaast versterkt Guïljo de boardroomadviespraktijk van Nationaal Register.

Guïljo van Nuland (1956) is een ervaren bestuurder. Sinds 2002 is hij Algemeen Directeur van Brabant Water NV. Daarnaast is hij onder andere voorzitter van de Raad van Commissarissen van de VB Groep (Bouw en projectontwikkeling) en Voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting Neos (Zorg). Ook is hij werkzaam geweest als MT lid bij Rijkswaterstaat en bij de Provincie Noord-Holland. Daarvoor was hij wetenschappelijk medewerker op de afdeling Ecologie van de Universiteit van Nijmegen.

Over Nationaal Register
Nationaal Register is een specialist en vernieuwer op het gebied van toezicht, met drie pijlers. Vanuit NR Search & Advisory verzorgt het bureau werving en selectie van commissarissen en toezichthouders alsmede boardroomadvies. NR Academy organiseert diverse opleidingen zoals de Leergang Board Potentials, High Level Toezicht in de Zorg en Masterclasses Commissariaat & Toezicht. Stichting Nationaal Register draagt door middel van o.a. onderzoeken en bijeenkomsten bij aan de professionalisering en ontwikkeling van het toezichthoudende vak.

Partners in Nationaal Register zijn VNO-NCW, NCD, FNV, CNV en VCP. Zie voor meer informatie: www.nationaalregister.nl.
 

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Klik hier voor ons Privacybeleid.

Governance Update nieuwsbrief

Volg ons