• Home
  • Over ons
  • Nieuws
  • Benoeming Aukje Kuypers als bestuurslid Stichting Nationaal Register

Benoeming Aukje Kuypers als bestuurslid Stichting Nationaal Register

Per 20 juni 2017 is Aukje Kuypers (1978) benoemd als onafhankelijk bestuurslid van de Stichting Nationaal Register in Den Haag. Founding Fathers van het Nationaal Register zijn VNO-NCW, het NCD, FNV, CNV en VCP. Het bestuur van het Stichting Nationaal Register bestaat uit vertegenwoordigers van de founding fathers en drie onafhankelijke bestuursleden.

Kuypers is sinds 2013 algemeen directeur van Kuijpers Installaties. Daarvoor was zij onder meer Hoofd Kwaliteit, Arbo, Milieu van Kuijpers Installaties en Lean Consultant bij Fortis Bank Nederland.

Naast haar hoofdfunctie is ze bestuurslid SPARK (innovatielopers voor de bouw), medeauteur Bouwagenda, medeauteur Brabants Energie Akkoord en actief binnen de Economic Board Utrecht (Groen agenda). Verder is ze actief binnen branchevereniging Uneto VNI in de werkgroep Onderwijs, bestuurslid Groep Groot (portefeuilles energie & onderwijs) en Lid FBNed (familie bedrijven genootschap landelijk).

Stichting Nationaal Register

Het commissariaat is een vak geworden. Het doel van de stichting is de kwaliteit van het commissariaat in Nederland te bevorderen, met als vertrekpunt het Rijnlands gedachtengoed, waarin rekening wordt gehouden met belanghebbenden bij bedrijven en instellingen. Daarom zet de stichting Nationaal Register zich in voor de professionalisering van het commissariaat in Nederland door onderzoek, themabijeenkomsten, allianties en een Kenniscentrum met de Governance Kennisbank en de nieuwsbrief Governance Update.

In hechte samenwerking met de stichting en onder de naam Nationaal Register zijn Search & Selectie, Boardroomadvies, en de NR Academy in aparte B.V.’s ondergebracht.

Zie voor meer informatie: www.nationaalregister.nl.

 

 

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief