Alumnibijeenkomst: Inspirerende sessie over maatschappelijke verantwoordelijkheid met keynote spreker prof. dr. Jan Peter Balkenende

Dinsdag 15 oktober ontvingen wij, tijdens de eerste exclusieve bijeenkomst van de alumni van het programma High Level Toezicht, prof. dr. Jan Peter Balkenende. 

Hij sprak tijdens deze conferentie over 'de implementatie van de duurzaamheidsopgave en de Sustainable Development Goals van de VN en het onmiskenbare belang van partnerschappen van overheid, bedrijfsleven, kenniscentra en NGO's'. 

Op een prachtige locatie bij Tata Steel stelde hij de verantwoordingsstrategie ter sprake en daagde commissarissen uit om in gesprek te gaan over de maatschappelijke keuzes van een organisatie. 'Durf een challenger te zijn richting de executives en vraag bijvoorbeeld naar de langetermijnstrategie op het gebied van waardecreatie.' 

Samen met CEO Tata Steel Theo Henrar en Director Engineering Tata Steel Annemarie Manger werd een inspirerende sfeer gecreeerd onder leiding van dagvoorzitter Marianne Luyer. 

Heeft u ook interesse in ons programma High Level Toezicht? Bekijk de informatie en startdata voor 2020