Atlas Governance Pensioenfondsen

De Atlas Governance Pensioenfondsen is de opvolger van de Toolkit Governance Pensioenfondsen uit 2014 en is gericht op bestuur, toezicht en verantwoording van pensioenfondsen. De Atlas heeft als doel brede ondersteuning te geven aan de pensioensector en haakt aan op wetgeving en bestaande en nieuw in te richten digitale kennisbanken en trainingspraktijken.

De Atlas bestaat uit een hardcopy boek en een online versie in een speciale website en sluit aan op nieuwe innovatieve leerplatformen zoals SPO Perform van SPO en de Governance Kennisbank van Nationaal Register.

Uitreiking aan Minister Wouter Koolmees
Op donderdag 4 april 2019 kreeg Minister Wouter Koolmees van SZW, tijdens een speciaal congres, het eerste exemplaar van de Atlas Governance Pensioenfondsen uit handen van Winnie Sorgdrager, voorzitter Stichting Nationaal Register. Sprekers deze middag waren: Mieke Groenewegen, directeur uitvoering APG, middagvoorzitter; Shaktie Rambaran Mishre, voorzitter Pensioenfederatie, over bestuur in een veranderende samenleving; Gisella van Vollenhoven, divisiedirecteur Toezicht Pensioenfondsen DNB, over IORP II; Peter Robertson, executive lecturer, Nyenrode Business University, over angst, besluitvorming bestuur en toezicht. Lees hier het congresverslag

Atlas Governance Pensioenfondsen bestellen (hardcopy)

Atlas Governance Pensioen online versie

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief