Founding fathers

De founding fathers van de Stichting Nationaal Register zijn CNV, FNV, NCD, VCP en VNO NCW. In alliantie met onze stakeholders realiseren we een breed draagvlak voor onze filosofie: continue vernieuwing en professionalisering van het Rijnlands toezicht. De Stichting investeert in innovatieve projecten op het gebied van good governance en deelt vernieuwende opvattingen over de praktijk van het commissariaat. 

De Stichting Nationaal Register is uitgegroeid tot een specialist met een eigen visie op governance, sterke netwerken met een goed ontwikkeld kennisprogramma. De activiteiten van de Stichting Nationaal Register worden mede gefinancierd uit Search BV, Advisory BV en Academy BV.

Kennispartners

Onze kennispartners delen hun kennis op het gebied van corporate governance, wetgeving & jurisprudentie, finance & accounting, risicomanagement, cultuur & gedrag en management en leiderschap met u. Over de sectoren heen. Dat doen zij via participatie in onze digitale nieuwsbrief Governance Update en het delen van observaties, (governance) onderzoek, boekbesprekingen, checklists en best practices in de Governance Kennisbank. Onze kennispartners zijn o.m. Berenschot, BDO, Custom Management, EY, Van Doorne, GITP, KPMG, NVTZ en PwC.

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Governance Update nieuwsbrief

Volg ons