Governance Kennisbank

Onze Governance Kennisbank is de eerste sectoroverschrijdende kennisbank voor commissarissen, toezichthouders, bestuurders, ondernemingsraden en hun adviseurs, en biedt u online toegang tot actuele en relevante onderwerpen op het gebied van governance. Lees verder

Zoekterm

Thema

Publicatie

Governance Update

Governance Update

 

Governance Update is de digitale nieuwsbrief van Nationaal Register. Deze nieuwsbrief verschijnt tien keer per jaar en gaat in op actuele ontwikkelingen op het gebied van het interne toezicht, risicomanagement, governance en gerelateerde onderwerpen. 

Best practice

Op 1 juni presenteert GITP-consultant en VU-hoogleraar Rienk Goodijk zijn nieuwe boek: Strategisch partnerschap: wat is wijsheid? Hierbij al wat (actuele) bespiegelingen vooraf en het belang van best practices. Is governance een kwestie van aanspreekbaarheid én wijsheid?

Oktober 2013: brief van de voormalige leden van de Commissie Tabaksblat met aanbevelingen

Eumedion publiceerde een interessante brief van de voormalige leden van de commissie Tabaksblat, 10 jaar na het uitkomen van de Code. Constatering ondermeer dat het commissariaat aanzienlijk verzwaard is het afgelopen decenium en dat het old boys netwerk geleidelijk aan verdwenen is.

Kennispartners

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief