Governance Kennisbank

Onze Governance Kennisbank is de eerste sectoroverschrijdende kennisbank voor commissarissen, toezichthouders, bestuurders, ondernemingsraden en hun adviseurs, en biedt u online toegang tot actuele en relevante onderwerpen op het gebied van governance. Lees verder

Zoekterm

Governance Update

Governance Update

 

Governance Update is de digitale nieuwsbrief van Nationaal Register. Deze nieuwsbrief verschijnt tien keer per jaar en gaat in op actuele ontwikkelingen op het gebied van het interne toezicht, risicomanagement, governance en gerelateerde onderwerpen. 

Toolkit Toezicht Onderwijs
Uitgangspunt van de wetgever tot op heden is dat leden van de raad van toezicht bij onderwijsinstellingen geen recht hebben op een beloning boven een onkostenvergoeding en niet-bovenmatig vacatiegeld.
Toolkit Toezicht Onderwijs
Een van de belangrijkste taken van de raad van toezicht is de zorg voor een goed samengesteld en functionerend (college van) Bestuur. De werkgeverstaak ligt vaak op het bord van de voorzitter van de raad van toezicht. Indien de raad van toezicht met commissies werkt zal dit de belangrijkste opgave van de remuneratie-commissie zijn.

Kennispartners

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief