Hann Verheijen benoemd als commissaris bij Topfonds Gelderland

Mutaties

Frank van Antwerpen per 1 september benoemd als lid raad van commissarissen bij Holding 4+ Bouwmaterialen

Frank van Antwerpen is Partner a.i. bij Translink Benelux, sinds april 2020 ook Partner a.i. bij CFO Network en heeft veel ervaring met werken in familiebedrijven als financieel directeur en als lid raad van bestuur.

Sinds 2016 is Frank lid van de raad van commissarissen van HSPO zorgpunt met de portefeuille finance & control en juridische zaken.

Hann Verheijen nieuwe commissaris Topfonds Gelderland

Per 1 augustus is Hann Verheijen benoemd als lid raad van commissarissen bij Topfonds Gelderland. Hann Verheijen is daarnaast o.a. ook Managing Director bij Cordaid Investment Management.

Sjoerd Vollebregt nieuwe commissaris Fugro

De voordracht van Sjoerd Vollebregt zal tijdens een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders worden voorgelegd en geldt voor een termijn die eindigt met de algemene vergadering van 2024. Sjoerd Vollebregt zal Douglas Wall opvolgen, die heeft aangekondigd af te treden aan het einde van de jaarlijkse algemene vergadering in 2021.

Joop Wijn lid raad van commissarissen a.s.r.

Op 7 september 2020 maakt ASR Nederland bekend Joop Wijn tijdens een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders voor te dragen als commissaris. Tevens is hij de beoogd opvolger van Kick van der Pol, huidige rvc-voorzitter.

Bron: Management Scope

Auteur(s)
Redactie
Dit artikel is gepubliceerd in
GU2020sep

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief