Alrijne Zorggroep benoemt nieuwe leden raad van toezicht

Mutaties

Alrijne Zorggroep benoemt nieuwe leden raad van toezicht

In juni heeft Alrijne zorgroep Bart Bemelmans benoemt als lid RvT (bestuurlijk profiel), hij is voorzitter a.i. Raad van Bestuur van ProPersona Wolfheze en zelfstandig ondernemer, adviseur/interim-bestuurder. Charles Evers is benoemd als lid RvT (financieel profiel), hij is Lid RvT/Vz AC bij Stichting Daelzicht te Heel, financieel adviseur bij Fibercore Holding BV Rotterdam en Lid bestuur/penningmeester bij Stichting Steunpunt Vluchtelingen de Bilt.

==

Marianne van Kimmenade benoemd tot Financial member of the Supervisory Council van Hivos

Op 5 juli heeft Hivos Marianne van Kimmenade benoemd tot Financial member of the Supervisory Council, zij is partner in de accountantsmaatschap van EY Accountants.

==

Frans Muller president-commissaris Vlerick

Frans Muller is benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen van Vlerick Business School. Hij is ceo van Ahold Delhaize en sinds oktober 2017 lid van de raad van commissarissen van Vlerick. Hij neemt de functie van voorzitter over van Roch Doliveux.

Bron: Management Scope

==

Charlotte Insinger nieuwe commissaris Mosadex

mr. Charlotte Insinger MBA is per 18 juni benoemd als lid van de raad van commissarissen bij Mosadex. Zij heeft als non-executive board member en interim executive diverse functies.

==

Nieuw lid raad van toezicht Sympany

Per 21 juni is Albert Jaap van Santbrink benoemd als lid raad van toezicht van charitatieve textielinzamelaar Sympany, hij is coach & consultant bij Change That Matters en tot 2018 was hij Algemeen Directeur bij Terre des Hommes Nederland.

==

Nieuwe leden raad van commissarissen Blokker Holding

Barbara van Hussen en Jolanda Poots-Bijl verlaten de raad van commissarissen van Blokker Holding. Dirk Jan Stoppelenburg en Ron Hemmer nemen hun functie over. Roland van Kralingen is aangebleven als commissaris.

Bron: Management Scope

==

Nieuw lid raad van toezicht Pameijer

Per 1 juli 2019 is Machiel Polak benoemd als lid raad van toezicht bij Pameijer. Machiel Polak treedt met ingang van 1 juli af als psychiater/bestuursvoorzitter van Fivoor.

==

Edwin de Jonge nieuwe commissaris Van Spaendonck Groep

Per 24 juni 2019 is Edwin de Jonge benoemd als lid raad van commissarissen bij Van Spaendonck Groep. Hij is Algemeen Directeur bij Time to Hire BV, Managing partner bij Hermès Investments en Aandeelhouder/adviseur bij Salesguide BV.

==

Paul Scholten commissaris LeasePlan

Paul Scholten is toegetreden tot de raad van commissarissen van LeasePlan. Hij wordt ook lid van het risk committee. Paul Scholten is sinds 2018 ceo van Buckaroo en vervulde in het verleden diverse functies bij Theodoor Gillissen en ABN Amro. 

Bron: Management Scope

==

Nieuwe commissaris Portaal

Per 27 juni is Anita Blankestijn benoemd als lid raad van commissarissen bij Portaal. Zij was tot september 2018 Directeur Digital Service & Sales bij Aegon.

==

Nieuwe commissaris Haag Wonen

Marc Dubbelman is benoemd als lid raad van commissarissen bij Haag Wonen. Hij is partner bij Publiek Belang Accountants.

==

Albert Verlinde nieuwe voorzitter raad van commissarissen MECC Maastricht 

MECC Maastricht heeft een nieuwe voorzitter voor haar Raad van Commissarissen (RvC). Vrijdag 5 juli hebben de leden van Raad van Commissarissen Albert Verlinde tot voorzitter gekozen. Albert Verlinde was al commissaris bij MECC Maastricht sinds 1 september 2018 en volgt nu Jan Lamkin op als voorzitter die in het voorjaar is afgetreden.

Bron: entertainmentbusiness.nl

Auteur(s)
Redactie
Dit artikel is gepubliceerd in
GU2019jul

Verder in deze Governance Update

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief