Masterclasses Commissariaat & Toezicht

Masterclasses Commissariaat & Toezicht

Up to date blijven over de governance van nu? Volg onze masterclasses en houd uw kennis op peil! Daarnaast kunt u met onze opleidingen PE-punten verdienen.

Haal het beste uit uzelf

U voegt als commissaris of toezichthouder iets toe aan uw organisatie. Dat wilt u blijven doen en waar mogelijk verbeteren. Stimulerend toezicht staat of valt immers met de kwaliteit van mensen. Strengere eisen en hogere verwachtingen, maar zeker ook de ambities van de commissarissen van nu vragen om goede opleidingsmogelijkheden. Daarom is een investering in uw eigen kwaliteiten het mooiste wat u voor uzelf en uw organisatie kunt doen.

Praktische informatie

In 2019 hebben wij diverse masterclasses gedurende het jaar voor commissarissen. We werken met kleine groepen met ruimte voor eigen inbreng. De masterclasses vinden doorgaans plaats in Baarn. 

Daarnaast organiseren wij vijf keer per jaar een masterclass 'Introductie Commissariaat & Toezicht' voor mensen die een commissariaat overwegen of meer willen weten over de raad. Deze vinden afwisselend plaats in Den Haag en Zeist. 

Onze opleidingen zijn Cedeo-erkend. U ontvangt een certificaat van deelname na afronding van het programma met vermelding van netto-contacturen.  De masterclasses kwalificeren zich voor PE-punten. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Korting bij meerdere masterclasses

Bij deelname aan 2 masterclasses per persoon in één kalenderjaar geldt een korting van 10% op de deelnamekosten. Geeft u zich op voor 3 masterclasses, ontvangt u 15% korting op het totaal aan deelnamekosten.

Masterclasses op maat

Uiteraard kunnen wij voor uw volledige raad een incompany masterclass organiseren op een voor u geschikt moment en aangepast aan uw wensen. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor via opleidingen@nationaalregister.nl of 070 324 3091.

Actuele en diverse masterclasses voor aankomend en ervaren commissarissen

Geplande masterclasses

  • 3 december 2019
    Masterclass

    Introductie Commissariaat & Toezicht

    Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die een commissariaat of toezichthoudende functie overweegt, maar ook voor bestuurders, bestuurssecretarissen en aandeelhouders, die vanuit hun rol te maken hebben met een RvC/ RvT.
    Inschrijving geslotenLees verder

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief