Masterclasses Commissariaat & Toezicht

Masterclasses Commissariaat & Toezicht

Up to date blijven over de governance van nu? Volg onze masterclasses en houd uw kennis op peil! Daarnaast kunt u met onze opleidingen PE-punten verdienen.

Haal het beste uit uzelf

U voegt als commissaris of toezichthouder iets toe aan uw organisatie. Dat wilt u blijven doen en waar mogelijk verbeteren. Stimulerend toezicht staat of valt immers met de kwaliteit van mensen. Strengere eisen en hogere verwachtingen, maar zeker ook de ambities van de commissarissen van nu vragen om goede opleidingsmogelijkheden. Daarom is een investering in uw eigen kwaliteiten het mooiste wat u voor uzelf en uw organisatie kunt doen.

Praktische informatie

In 2020 hebben wij diverse masterclasses gedurende het jaar voor commissarissen. We werken met kleine groepen met ruimte voor eigen inbreng. Deze masterclasses vinden doorgaans plaats in Baarn. 

Daarnaast organiseren wij een aantal keer per jaar een masterclass 'Introductie Commissariaat & Toezicht' voor mensen die een commissariaat overwegen of meer willen weten over de raad. Deze vinden afwisselend plaats in Den Haag en Arnhem. 

Onze opleidingen zijn Cedeo-erkend. U ontvangt een certificaat van deelname na afronding van het programma met vermelding van netto-contacturen.  De masterclasses kwalificeren zich voor PE-punten. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

De genoemde tarieven zijn exclusief btw. 

Korting bij meerdere masterclasses

Bij deelname aan 2 masterclasses per persoon in één kalenderjaar geldt een korting van 10% op de deelnamekosten. 

Masterclasses op maat

Uiteraard kunnen wij voor uw volledige raad een incompany masterclass organiseren op een voor u geschikt moment en aangepast aan uw wensen. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor via opleidingen@nationaalregister.nl of 070 324 3091.

Bekijk ons gehele aanbod
Actuele en diverse masterclasses voor aankomend en ervaren commissarissen.
 

Cedeo erkend instituut

Nationaal Register is een Cedeo erkend opleidingsinstituut.

Cedeo is onderdeel van Lloyd’s Register, een mondiale autoriteit op het gebied van certificeren, kwaliteit en veiligheid.

Geplande masterclasses

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief