• Home
  • Opleidingen
  • Start Leergang 'Governance doe je samen' september 2021 (Curaçao)

Start Leergang 'Governance doe je samen' september 2021 (Curaçao)

27 september 2021

Van maandag 27 september tot en met vrijdag 1 oktober organiseren ARCAS Partners en Nationaal Register gezamenlijk de Leergang 'Governance doe je samen' op Curaçao. 

Een commissariaat of functie als toezichthouder is een verantwoordelijke rol en een verrijkende ervaring. Steeds belangrijker worden de verantwoordelijkheid van de commissaris, het samenspel tussen de RvC-leden onderling en met de bestuurder en daarmee ook de betrokkenheid van commissarissen. Aansprakelijkheden worden ook zwaarder. Drijvers hiervoor zijn globalisering in een ‘Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous World’ (de VUCA wereld). 

Ontwikkelingen kennen geen grenzen dus ook het Caribisch deel van het Koninkrijk wordt hierdoor geraakt en daarmee commissarissen en bestuurders. Om u te ondersteunen in de toenemende complexiteit van uw rol en verantwoordelijkheden hebben ARCAS Partners (www.arcaspartners.com) in Willemstad en Nationaal Register (www.nationaalregister.nl) in Den Haag (NL) de handen ineengeslagen. Wij bieden u een state of the art leergang aan, specifiek samengesteld voor het Caribisch deel van het
Koninkrijk.

Meer informatie en aanmelden Leergang 'Governance doe je samen'

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief