De governance driehoek in tijden van crisis

25 november 2020

Op woensdag 25 november van 10.00 uur tot 11.15 uur organiseert de Alliantie Medezeggenschap en Governance een webinar waarin voorbeelden van strategische medezeggenschap en de uitreiking van de Driehoek 3D Trofee centraal staan:

  • Pauline van der Meer Mohr, Voorzitter van de Monitoring Commissie Corporate Governance Code en Voorzitter Jury van de Driehoek 3D Trofee, verbindt het thema “de driehoek in tijden van crisis” met het belang van strategische medezeggenschap en overleg zoals in de genomineerde organisaties.
  • De drie genomineerde organisaties (Alfa Top-Holding B.V., Stedin Groep en Zuyderland) zullen zich presenteren, waarna Pauline van der Meer Mohr de winnaar van de Driehoek 3D Trofee bekend maakt.
  • Bovendien zullen Tonny Groen en Tineke de Rijk het boekje ‘Strategische medezeggenschap, de Driehoek 3D trofee: de praktijk van het overleg tussen medezeggenschap, bestuur en toezicht’ – uitgave van AMG en FNV – toelichten.

Aanmelden

Het volledige programma vindt u hier.
Klik hier om u aan te melden.

Stuur deze uitnodiging ook door aan uw bestuurder, commissaris of OR lid en neem gezamenlijk deel aan de bijeenkomst.

Partners van de Alliantie Medezeggenschap en Governance zijn: AWVN, CNV, FNV, Stichting MNO, Nationaal Register, NCD, SER, SBI Formaat, VCP, VNO-NCW, De Voort Advocaten en Mediators en WissemaGroup.
 
info@medezeggenschap-en-governance.nl
www.medezeggenschap-en-governance.nl
#AlliantieMenG  


 
 

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief