Een nieuwe toezichthouder is een kans

Opleidingen

Sinds 2002 zetten we ons in voor de professionalisering van het vak toezichthouden. Een goede beheersing van alle relevante thema’s voor integraal toezicht en het op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen zijn essentieel voor de commissaris van nu. En opleiding en training een must.

Incompany programma's 

Voor uw Raad van Commissarissen of Raad van Toezicht, maken wij graag een op maat gemaakt opleidingsprogramma, aangepast aan uw behoeften. 

 • Op maat gemaakte programma’s, van één dagdeel tot meerdaagse opleiding
 • Compleet aangepast aan de doelen en wensen van uw organisatie
 • Professionele advisering over onderwerpen
 • Ruimte voor inbreng van eigen casuïstiek

Cedeo-erkende opleiding

Nationaal Register heeft de hoogwaardige Cedeo-erkenning. Cedeo is de onafhankelijke instantie die opleiders in Nederland toetst op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Een Cedeo-certificering wordt alleen afgegeven wanneer minimaal 80 procent van de klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is. 

 

Incompany opleidingen

Voor uw gehele raad kunnen wij diverse opleidingen op maat aanbieden zoals governance masterclasses, incompany trainingen en workshops ontwikkeld. Toegespitst op de verdere professionalisering en kennisbehoefte van uw raad.

Introductie Governance Masterclasses

Met een op maat gemaakt programma van verschillende modules, bieden wij de mogelijkheid voor een oriëntatie op toezichthoudende functies in de profit of not-for-profit sector. Gegeven door commissarissen van nu.

Opleidingen

Sinds 2002 zetten we ons in voor de professionalisering van het vak toezichthouden. Een goede beheersing van alle relevante thema's voor integraal toezicht en het op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen zijn essentieel voor de commissaris van nu. En opleiding en training een must.

High Level Toezicht

De ervaren commissaris verdiept en vernieuwt

Leergang Board Potentials

Het nieuwe elan van de volgende toezichtgeneratie

Masterclasses

Je eigen waarde vergroten door continue ontwikkeling

Incompany

Diverse opleidingen op maat voor de gehele raad

Geplande opleidingen en congressen

 • 3 december 2019
  Masterclass

  Introductie Commissariaat & Toezicht

  Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die een commissariaat of toezichthoudende functie overweegt, maar ook voor bestuurders, bestuurssecretarissen en aandeelhouders, die vanuit hun rol te maken hebben met een RvC/ RvT.
  Inschrijving geslotenLees verder
 • 11 december 2019
  Jaarcongres

  Alliantie Medezeggenschap en Governance

  Diversiteit en inclusiviteit; Welk voorbeeld geeft de governance driehoek? Op 11 december houdt de Alliantie Medezeggenschap en Governance (AMG) zijn vijfde congres, en eerste lustrum, bij de SER in Den Haag. De Alliantie zet zich in voor het verbeteren van de samenwerking in de governance driehoek tussen bestuur, toezicht (RvC/RvT) en ondernemingsraad. Die samenwerking kan veel betekenen voor de toekomstgerichtheid, wendbaarheid en besluitvaardigheid van de organisatie.
 • 15 januari 2020
  Leergang Board Potentials

  Startdata Leergang Board Potentials voorjaar: 15, 17 januari en 15, 17 april

  Op 15, 17 januari, 15, 17 april 2020 starten vier nieuwe groepen met de opleiding Leergang Board Potentials.
Ga naar academyBekijk alle geplande opleidingen
De nieuwe commissaris is professioneel en betrokken

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Volg ons op social media

Governance Update nieuwsbrief